Nu er vi for alvor kommet i gang

Posted on

Nu med eget fotostudie

Den første måned, med eget fotostudie er gået, og vi er vilde med det. Det skaber nogle helt nye muligheder, for os som fotografer, når vi går ind i den koldere tid. Man ved aldrig ved hvordan vejret har tænkt sig at opføre sig, når vi står overfor et photoshoot. Så vi er glade for at vi altid kan invitere vores kunder indenfor og lave nogle super flotte billeder, i studiet på Østerbro.

Bloggere

Vi har planlagt portrætbilleder af flere dygtige bloggere, som vi forbereder os på at skulle tage, i midten af næste uge. Det er altid spændende at skulle lave et samarbejde og se hvordan udfaldet bliver. Vi glæder os i hvert fald til at vise dem frem og belyse bloggernes stil og temaer.

Familieportræt

I september har vi haft glæden af at tage et stort fælles familiebillede. Det var til moderen som blev 70 år og derfor fortjente et samlet billede, af den nærmeste familie. Så i deres flotteste tøj, stillede de glade op på en efterårsdag, i Frederiksberghave, hvor vi var så heldige at have vejret med os. Starten på den gyldne tid, gjorde billedet varmt og smukt.

Nu med egen bil

Og så har vi købt en bil. Vi mangler blot at Olivia består køreprøven, men så er vi fremover på vores egne fire hjul, i stedet for cykel og offentlig transport. Det er et kæmpe skridt for os, selvom vi efterhånden er blevet vant til at spænde de store muskler og bære alt vores udstyr selv. Samtidig gør det, det også meget lettere for os at komme rundt i hele Danmark, når vi bliver hyret ud til landsdækkende opgaver.

Hvem er vi?

Vi har også fået skudt vores egne portrætter, så vi kunne os frem på vores pæneste side, når I besøger os på hjemmesiden. Det er vigtigt for os at man kan føle sig tryg, når man booker en tid. Og nu kan I også se, hvem det er I møder, når I kommer ned for at få taget jeres portrætter eller skal bruge os til et event.

Pinterest

Vi vil gerne være ude på så mange sociale medier som muligt, men vælger alligevel med omhu, for at holde os relevante. Derfor er vi nu også kommet på Pinterest. Vi vil forsøge at inspirere med vores egne billeder og tanker, samt gemme inspirationsbilleder, til poseringer, bryllupper og meget andet. Se med her: https://www.pinterest.dk/jogodk1/


Vi er åbne for bookinger i både weekender og om aften i hverdagene. Vi sidder altid klar ved tasterne, hvis du har nogle spørgsmål til din opgave. Spørg hellere engang for meget end engang for lidt, så du er sikker på at have alle detaljer på plads.


Vi glæder os til at tage godt imod jer.

De bedste hilsener

James Og Olivia

Jogo.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *